Almás krémsajt
Almás krémsajt
Párizsikrém
Mandulás túrókrém
Tojáskrém
Dóra kedvence
Zöldséges hústekercs
Tavaszi vagdalt
Diákkenyér
Sárgarépa golyó
Sárgarépa saláta-almával
ALma töltve turóval vagy rizzsel
Löncshúskrém
Halkrém
Francia rakott burgonya
Piros krémsajt
Őszibarackleves
Csirkehús almába töltve
Bundás virsli
Morzsás karfiol
Sajtos -almás csirkemell
Húspuding
Töltött burgonya
Zöldséggombóc
Sajtos palacsinta
Almás vagdalt
Mexikói ragu
Olasz csirkecomb
Rakott szelet
Bulocski
Tésztakosárka
Hozzávalók:
20 dkg krémsajt
2-3 evőkanál kefír
10 dkg reszelt alma
2 kávéskanál búzacsíra
Az anyagokat kimérjük és kanállal jól összekeverjük vagy összeturmixoljuk. Kiválóan kenhető és ízletes.
Kenhetjük a gyermek kenyerére, zsömléjére, esetleg kiflijére.
EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-98