WebFazek Etelek gyerekeknek Tavaszi vagdalt
Almás krémsajt
Párizsikrém
Mandulás túrókrém
Tojáskrém
Dóra kedvence
Zöldséges hústekercs
Tavaszi vagdalt
Diákkenyér
Sárgarépa golyó
Sárgarépa saláta-almával
ALma töltve turóval vagy rizzsel
Löncshúskrém
Halkrém
Francia rakott burgonya
Piros krémsajt
Őszibarackleves
Csirkehús almába töltve
Bundás virsli
Morzsás karfiol
Sajtos -almás csirkemell
Húspuding
Töltött burgonya
Zöldséggombóc
Sajtos palacsinta
Almás vagdalt
Mexikói ragu
Olasz csirkecomb
Rakott szelet
Bulocski
Tésztakosárka
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
2 db sárgarépa,
1 db fehérrépa,
25 dkg daralt hús,
1 dg tojás,
petrezselyem, só, bors

Elkeszites
A sargarépát, fehérrépát, lereszeljük és összedolgozzuk 25 dkg darált hússal, 1 db tojással, sóval , borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Vastag rudat formálunk belőle és kivajazott fóliába tekerve megsütjük. Ha átsült lehajtjuk róla a fóliát, reszelt sajtal meghintjük és a sütőbe visszatolva összemelegítjük.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998