WebFazek Etelek gyerekeknek Párizsikrém
Almás krémsajt
Párizsikrém
Mandulás túrókrém
Tojáskrém
Dóra kedvence
Zöldséges hústekercs
Tavaszi vagdalt
Diákkenyér
Sárgarépa golyó
Sárgarépa saláta-almával
ALma töltve turóval vagy rizzsel
Löncshúskrém
Halkrém
Francia rakott burgonya
Piros krémsajt
Őszibarackleves
Csirkehús almába töltve
Bundás virsli
Morzsás karfiol
Sajtos -almás csirkemell
Húspuding
Töltött burgonya
Zöldséggombóc
Sajtos palacsinta
Almás vagdalt
Mexikói ragu
Olasz csirkecomb
Rakott szelet
Bulocski
Tésztakosárka
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
20 dkg párizsi
5 dkg margarin
1-2 evőkanál kefír
1 teáskanál vöröshagyma
petrezselyemzöld, mustár, ecetes uborka, sonka

Elkeszites
A 20 dkg finomra vágott párizsit összedolgozunk 5 dkg habosra kevert margarinnal, 1-2 evőkanál kefírrel, egy kávéskanál vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, petrezselyemzölddel.
Ízesíthetjük 10 dkg apró kockára vágott ecetes uborkával is. Darált sonkából, maradék sült vagy főtt húsból hasonlóan készülhet szendvicskrém.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-98