Párizsikrém
Almás krémsajt
Párizsikrém
Mandulás túrókrém
Tojáskrém
Dóra kedvence
Zöldséges hústekercs
Tavaszi vagdalt
Diákkenyér
Sárgarépa golyó
Sárgarépa saláta-almával
ALma töltve turóval vagy rizzsel
Löncshúskrém
Halkrém
Francia rakott burgonya
Piros krémsajt
Őszibarackleves
Csirkehús almába töltve
Bundás virsli
Morzsás karfiol
Sajtos -almás csirkemell
Húspuding
Töltött burgonya
Zöldséggombóc
Sajtos palacsinta
Almás vagdalt
Mexikói ragu
Olasz csirkecomb
Rakott szelet
Bulocski
Tésztakosárka
Hozzávalók:
20 dkg párizsi
5 dkg margarin
1-2 evőkanál kefír
1 teáskanál vöröshagyma
petrezselyemzöld, mustár, ecetes uborka, sonka
A 20 dkg finomra vágott párizsit összedolgozunk 5 dkg habosra kevert margarinnal, 1-2 evőkanál kefírrel, egy kávéskanál vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, petrezselyemzölddel.
Ízesíthetjük 10 dkg apró kockára vágott ecetes uborkával is. Darált sonkából, maradék sült vagy főtt húsból hasonlóan készülhet szendvicskrém.
EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-98