Mandulás túrókrém
Almás krémsajt
Párizsikrém
Mandulás túrókrém
Tojáskrém
Dóra kedvence
Zöldséges hústekercs
Tavaszi vagdalt
Diákkenyér
Sárgarépa golyó
Sárgarépa saláta-almával
ALma töltve turóval vagy rizzsel
Löncshúskrém
Halkrém
Francia rakott burgonya
Piros krémsajt
Őszibarackleves
Csirkehús almába töltve
Bundás virsli
Morzsás karfiol
Sajtos -almás csirkemell
Húspuding
Töltött burgonya
Zöldséggombóc
Sajtos palacsinta
Almás vagdalt
Mexikói ragu
Olasz csirkecomb
Rakott szelet
Bulocski
Tésztakosárka
Hozzávalók:
25 dkg tehéntúró
10 dkg alma
3 dkg őrölt mandula
2-3 evőkanál tejföl
csipet szerecsendió
A 25 dkg tehéntúrót villával jól összetörjük, majd jól elkeverjük 10 dkg reszelt almával, 3 dkg őrölt mandulával, csipet szerecsendióval és 2-3 evőkanál tejföllel.
Elkészítésében gyermekeink is részt vehetnek.
EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-98