Sárgarépa saláta-almával
Almás krémsajt
Párizsikrém
Mandulás túrókrém
Tojáskrém
Dóra kedvence
Zöldséges hústekercs
Tavaszi vagdalt
Diákkenyér
Sárgarépa golyó
Sárgarépa saláta-almával
ALma töltve turóval vagy rizzsel
Löncshúskrém
Halkrém
Francia rakott burgonya
Piros krémsajt
Őszibarackleves
Csirkehús almába töltve
Bundás virsli
Morzsás karfiol
Sajtos -almás csirkemell
Húspuding
Töltött burgonya
Zöldséggombóc
Sajtos palacsinta
Almás vagdalt
Mexikói ragu
Olasz csirkecomb
Rakott szelet
Bulocski
Tésztakosárka
Hozzávalók:
személyenként:
2 dkg alma,
3 dkg sárgarépa,
kevés méz, citromlé
A megtisztított alapanyagokat lereszeljük. Vízből, sóból, citromléből, esetleg méz hozzáadasával salátalevet készítünk. Ráöntjük a lereszelt, összekevert alapanyagra és egy órát lefedve érleljük.
EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998