Scrapmetal (Movie- Studio Series, deluxe):


2009. Akkor került a mozikba a 2. Bay-féle Transformers film. 10 éve. Ennyi kellett, hogy hozzábutuljak ezekhez a Constructicon design-okhoz. Akkor teljesen idiótának tûntek ezek a hülye robotmódú munkagépek. Talán csak Long Haul volt kivétel. Viszont mostanra rájövök, hogy ezek annyira beteg és gonosz kinézetek, hogy elképzelve õket valódi méretben tényleg félelmetesek és van hangulatuk.

A legnagyobb lúzer közöttük Scrapmetal, mert ha jól tudom, a tenger mélyén õt kapják szét, hogy legyen alkatrész Megatron felébresztéséhez (mert ahhoz az kell, és kész). Persze ez sem biztos, mert abban a fogalmatlan filmben legalább három helyen vannak egyszerre párhuzamosan a Constructiconok, szóval ki tudja.

Az alt mód egy markoló. Szépen kidolgozott és arányos. A kart fel le és több tengely mentén vertikálisan lehet mozgatni, körben viszont nem. Jól passzol Hightower-hez (6. kép), nem csoda, hiszen ketten adják majd Devastator bal karját.

Az átalakítása egyszerû, nem jelent kihívást.

A robot mód bamba gonosz idióta. A stabilitása és a pózolhatósága rendben van. Fegyvert nem kapunk hozzá, a markoló hátsó részének fedelébõl lesz egy pajzs a karjára. Õszintén szólva nem gondoltam, hogy egyszer így látom, de örülök, hogy kiadják ezt a creepy csapatot, fõleg kombinálódó formában.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Scrapmetal és Hightower:

Méretarány:

Scrapmetal és Hightower (2. kép):

Méretarány:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza