életrajz    hírek      nyilatkozatok    találkoztam vele      levél tõle

filmográfia    galéria     érdekességek     fanart   fanfiction

Good  Lucius Malfoy

fórum       linkek    video

Facebook

 

 

For You Jason

 

 

2013. március 24.

Végre ezt is megértük a Film Mánia csatorna behozta a State Within hat részes sorozatot Hatalmi játszmák - nem is rossz - címmel minden szerdán március 27- től, este 21 órás kezdettel. Dupla részekkel haladnak, és aki lemaradt volna, ne keseredjen, a csatornát ismerve többször megismétlik majd. :)

Az országos premier tiszteletére feliratoztam ismét egy régebbi Jason videót, ahol is  CC Perkinson beszélgetett Jasonnel a Golden Globe díjátadó előtt, mikor is az elmaradt a forgatókönyvírók sztrájkja miatt 2008 - ban.

 

2013. január 26.

Ha jól emlékeztek, amikor ideje engedi Jason ír pár mondatos e-mailt a Jason's FanZonának. Az elmúlt pár évben felgyűlt néhány levél.

2013 szerencsés év lesz nekünk, Jason Isaacs szeretőknek, mert három filmjét is bemutatják idén. Az elsőt a még zajló Sundance Filmfesztiválon mutatták be először, Jason első westernjét, a Sweetwatert. Itt pedig egy szinte frissnek mondható cikket olvashatok róla.

Jason tavaly nyáron Wimbledonba látogatott édesapjával.

 

 

2012. november 16.

Jason 2006 - ban az ITV1 csatorna reggeli műsorának volt a vendége. Itt hangzik el az elhíresült mondata " I'm begging you!" Jó szórakozást! :)

Videók. Csatlakozni tudsz hozzánk a Facebookon. :)

 

2012. november 11.

Végre elérkezett ez a pillanat is a 2008 - as Good sajtótájékoztató immár teljes egészében elérhető nálam. A rögzítés mobiltelefonnal történt, tehát a minőség nem 100% - os, de úgy hiszem ennél nagyobb lehetőség nem igazán fog eljönni.

 

2012. november 9.

Újabb magyarul feliratozott videók kerültek a Videók közé. Mindkettő szövegét már olvashattátok az oldalon, de most már végre vizuálisan is élvezhetjük kedvenc britünket. :) Az egyikben a 2003. december 26 - án az amerikai ABC csatornán futó The View műsor meghívott vendégei volt Jason Isaacs és Jeremy Sumpter a Pán Péter című angol mozifilm bemutatója apropójából. A másikban meg a Brotherhoodról mondja el megérzéseit Jason.

2012. november 5.

Megújul a Videó szekció is, kezdetnek felkerült egy régebbi 2002 - es show műsor magyar felirattal és a Divorcing Jack forgatási szünete alatti szájharmonikázás is.

 

2012. november 4.

Újra itt, nem szeretnék ismét ennyi időt kihagyni. Hosszú idő után egy 2011 - es rövid interjúval jönnék, ahol Jason beszél a Potter saga végéről.

 

Mi történt Jasonnel 2009 - ben?

Részt vett egy rádiójátékban, január 21 - én megjelent a Valkür bemutatóján Londonban.

 

2008. december 24.

Megtörtént újra! Ismét találkoztam Vele, és extra ráadásként még Viggo "Aragorn" Mortensent is megkaptam. A Laurin Produkciós cégnek köszönhetően bejutottam mind a sajtókonferenciára és a mind a díszbemutatóra is. Jöjjön a beszámoló képekkel, videóval és a sajtótájékoztató első részével.

Kívánok ezzel minden kedves olvasómnak békés, áldott karácsonyi ünnepet!

2008.november 22.

Nyári cikkek, és nyilatkozatok a kora őszből. Újabb hivatalos képek a Goodból, és egy hír: december hatodikán Budapesten lesz a film díszbemutatója, a két főszereplő részvételével. A hírt Dórától kaptam, és olvasható a PremierPark honlapon, hogy a díszbemutató a főszereplők jelenlétében: 2008. december 6.
Mozipremier: 2008. december 11.
 

2008.szeptember 26.

Hosszú szünet után ismét mozgásba lendült az élet szeretett Jasonünk környékén. Először is beszéljünk a Goodról, hiszen ez mindig is közel fog állni a szívemhez. Úgy vélem nem kell magyaráznom miért. :)  Rengeteg kép készült a Good torontói világpremierjéről, ezeket mind megtekinthetitek a Good lapon. Három kedves ismerősömnek köszönhetően - Susurrus, Blamethevain, Aribeth - fantasztikus HQ fotókhoz jutottam hozzá. Lásd a megújult Galériát.

 

2008. június 25.

Tart a nagy nyári uborkaszezon kedvenc britünk háztájékán. De szerencsére nem maradunk e hónapban sem friss info nélkül. Végre valahára, egy évre rá, hogy kis hazánkban járt Jason és Viggo megkaptuk az első GOOD filmelőzetest. Lucius Malfoy Főnixbéli szereplése két darab promo képpel bővült. Jason megjelent a június 19-től 20-ig tartó Los Angeles Film Fesztiválon.

Befejeződött a Tekergők korszakáról szóló történet is.

2008. május 19.

Jason részt vett a Royal TV díjkiosztón, kiderült az is melyik film forgatása miatt is néz úgy ki, mint egy dél-amerikai drogbáró. Április óta forog a Green Zone című film készítése, ezzel három cikk is foglalkozott. Mint tudjuk Jason kétgyermekes apa, és nagyon is a szívén viseli az elesetteket. Áprilisban a londoni Szaúdi nagykövetség előtt tüntetett a Darfúri vérengzések ellen. Képek a BBC csatorna tévéfilmjéből. Folytatódik a fanfiction is.

2008. április 19.

Hosszú, hosszú kényszerszünet után jelentkezem ismét frissítéssel. Sajnos a nagycsoportos kort megért merevlemezem felmondott, és emiatt majd mindent elölről kezdtem. A rontást is leszedettem a gépről. A honlap is folyamatosan átalakul. ;)

Néhány fotó, és info egy reggeli show-ból, ott járt a Sony Ericsson díjkiosztóján is. Felkerült két rész a Tekergők idejéből.

2008. március 9.

A beígért
Alan Jackson cikk az idei január 22-i Holocaust emléknappal kapcsolatban, és egy másik riport Andrew Williams tollából.

37. rész

2008. február 16.

Jason továbbra is támogatja
gyermekkórházat, és díjat adott át az idei BAFTA-n. Úgy látszik a Good forgatása, és a Terror Házába tett látogatás nagy nyomokat hagyott benne, hiszen idén részt vett Londonban január a Holocaust emléknapon. Erről majd pár nap múlva lesz frissítés.

Felkerült a 36. rész is.

2008. január 28.

Szóval a GG, következzék egy a
Golden Globe-ról szóló cikk, ahol Jason is megszólal, majd egy hosszabb lélegzetű interjú is. Felkerült az írásunk 35. része is.

Elnézést az elmaradt hétvégi frissítésért, de elszállt a videokártyám.


 

2008.01.16.

Jöjjön az év első frissítése. Jason sajnos nem nyert a Golden Globe-on, de mi nagyon örülünk a jelölésének is. Hatalmas dolog volt ez is! És hol van még a vége?! ;)

Hétvégére várható majd egy friss interjú Jasontól. Addig is néhány kép a BAFTA teapartijáról. A fic is frissült egy fejezettel.

2007. december 30.

Nem vagyok megelégedve a HP5 DVD extráival, nagyon nem. Inkább elviselném a borzalmas magyar narrátor ostoba hangját csak lenne jobb a választék. Egy dolog van csak, ami élvezetet adhat nekünk, az a Hidden Secrets Jason szép hangjával kísérve. Sok újat nem mondd, a hetes könyv után nagyon nincs mit. :D Szemezgettem Jason képeket az extráról, megosztom Veletek.

Fic friss!

2007.december 22.

Egy nyári találkozás percei, Üldögélés Jasonnel, ízletes csemegére bukkantam Char honlapján. Egy képsorozat A koreográfia mágiája címen futó kisfilmből. Érdeklődnék, hogy a nálunk megjelent DVD-én ez miért nem fellelhető?! Vagy én nem vettem észre?! De a lényeg, hogy Jason nagyon khm abban a fekete cuccban. ;)))

Fic frissülés ;)

 

2007. december 14.

Egy fantasztikus hír, nagyméretű promoképek a HP5 mozifilmből, jobb később mint soha :D

A fanfic is folytatódott.

2007. december 7.

Apró kis hírmorzsa, bővült az Escorial forgatásról a képek, és az agymenés is egy fejezettel. ;)

 

2007.november 29.

Jason filmbemutatóra ment családjával, fantasztikus képek az Escorial forgatásáról, én némelyiktől, majd hanyatt dőltem a székkel. Elhívták ismét egy talkshow-ba, és frissült a folytatásos agymenet is.

 

2007.november 21.

Nagyon uborkaszezon van Jason drágánk háza táján, kint adásban a Brotherhood második évadja, és forog a két új filmje is. Egy szavazásra azért felhívnám a nagyérdemű figyelmét ITT. Tegyünk róla, hogy Jason bekerüljön az első százba.

A fic meg frissült. Külalakban is, remélem elnyeri a tetszéseteket. :D

2007. november 5.

Aribethnek köszönhetően a birtokomba jutott néhány csodálatos Jason fotó, sajnos nem nagy felbontásúak, de higgyétek el érdemes azért rá egy - két pillantást vetni. ;)

Természetesen nem maradhat el a Tekergők frissítése sem, mernék én ilyet tenni?! :)

2007. november 1.

Mivel már elvonási tünetek tizedelik az olvasóinkat, feldobtam két újabb fejezetet. :)

2007. október 22.

Jason szeptember végén elvitte Lilyt a Lecsó londoni premierjére, majd néhány kép az itt forgatott Good című filmből. Két újabb fejezet is felkerült.

 

2007. október 18.

Hosszabb szünet után felkerült egy újabb fejezet, és egy kérdések pár percben interjú Jasonnel.

2007. szeptember 17.

A beígért képek a Brotherhood második évadjának az előzeteséből. Görgess lejjebb! ;)

2007. szeptember 11.

Jason idén ősszel sem fog unatkozni, készülő két új filmproject, és szeptember 30 - án már forog a Brotherhood második szériája a tengerentúlon. Bár, aki ügyes, az már bizonyos oldalakon rátalálhat az első két részre. ;)

A Brotherhood miatt érdemes lesz pár nap múlva visszanézni, mert lesznek új képek. ;)

 

2007. szeptember 5.

Újabb részek fent. :)

2007.augusztus 28.

Levelet hozott nekem a posta ezen a csodás napon, egy szép nagy sárga borítékot, benne Jasonnel közös képünk, és egy apró, de annál személyesebb, kedvesebb üzenettel.

Andrea, elviselhetőbbé tetted az 1936-os Németországot.

2007. augusztus 23.

Négy újabb fejezettel gazdagodott a fic. A hetedik fejezetben megismerhetitek a Dark Lord új oldalát...

2007. augusztus 16.

Elindult egy újabb több szerzős fanfiction. Most a korai Roxfortos évek kerültek előtérbe nálunk. Új szerzőt köszönthetünk, Szafije személyében, aki nem okoz csalódást, ezt bátran ígérhetem ;)

2007. augusztus 6.

A bal oldali menüsorban megalakult a Lucius Malfoy rész, ahol csak a szőke, démonikus hajjal rendelkező mágussal foglalkozunk csak szigorúan.

2007. július 17.

Elkezdtem ma megújítani a Lucius Malfoy képtárat, ami  a Galéria menüpont alatt fut. Nem is tagadom, hogy ehhez hozzájárul a hatalmas HP láz, ami körbe vesz minket az utóbbi napokban. Az ötös film látványvilág élvezete, és a hetes könyv utáni vágyakozás. Egy februári interjú, talán az eddigi legkomolyabb beszélgetés Jasonnel, persze azért megcsillogtatja ismét a humorát. Egy édes rajongói találkozás még 2005 - ből. Újabb képekkel bővült a június találkozás.

 

2007.július 06.

Felkerült Daisy tollából Beszélgetés Jason Isaacs-szel, és egy rádió-telefonos interjú még februárból, én kérek elnézést a szuper primitív riporter helyett, már ha annak lehet nevezni az ilyen embert.

2007. július 05.

Pár napja leadták a kinti tévéadók az Így készült Harry Potter és a Főnix Rendje című werkfilmet, az HBO Look First kiadásában. Ebből láthatunk fantasztikus képeket a kedvenc, dögös, szőke varázslónkról, akinek haja most százszor selymesebbnek és csillogóbbnak tűnik, Talán meglelelte az ellopott hajkondicionálót. ;) És akkor folytatódjon a frissítés továbbra is a HP világában.

2007. június 29.

Régóta gondolkodtam már azon, hogy egy új fórumszolgáltatót keresek, és ezt ma meg is valósítottam. Az új fórum már az oldalsó menüsorban nyílik meg, a régit is szeretném megtartani, aki olvasgatni szeretné a linkeknél megtalálja. Szeretném ha a fórum életre kelne, írjon bátran mindenki, hiszen látom, kapom a leveleket, h sokan olvassátok az oldalt, és szeretitek ezt a fantasztikus embert.

Üdv

lucianaslytherin

2007.június 26.

Megtörtént, kezet fogtam vele, és fél órán keresztül velünk beszélgetett.

Katt!

2007. június 25.

Hírek a Brotherhood sorozat tájékáról.

2007. június 22.

Újabb képek a várva várt filmből, HP5. És ezt a dögös, szuperkekszes pikcsört muszáj ide is betenni. Én letettem az állam, majd dobtam egy mikor megláttam, majd nagyon sok csúnya-csúnya gondolatom támadt. ;)))))

2007.  június 6.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT JASON! ISTEN ÉLTESSEN MÉG EZER ÉVIG ÉS TOVÁBB!!!

Egy apró infomorzsa a GOOD lapon.

2007. MÁJUS 22.

Láthattam Jasont élőben forgatni több mint két órán át. Köszönöm!

2007. május 9.

Létrehoztam egy új oldalt, ahol mindent a Good magyarországi forgatásának szentelek, és ahogy telnek a napok remélhetőleg kicsordulunk az anyagtól. ;) Katt!

 

2007. május 7.

JASON ISAACS ITT VAN BUDAPESTEN!

Szenzációs hírünk van minden Jason Isaacs rajongó számára, már hetekkel ezelőtt tudtam, hogy a honlapon is sokat emlegetett Good című filmet, itt Magyarországon fogják forgatni, de amíg biztosat nem tudtam, nem akartam senkit hamis illúziókba ringatni, magam is nehezen hittem el, hogy Jason itt forgat Budapesten. De örömmel jelentem be, hogy Jason Isaacs a múlt héten hazánkba érkezett Viggo Mortensennel együtt, és júniusig fognak kis hazánkban tartózkodni. Amit még tudok, hogy külsős felvételek Budapest nyolcadik kerületében esedékesek. Bárki, aki szerencsés és találkozik vele, írjon nekem lucianaslytherinkukacyahoo.co.uk e-mail címemre, és történetét, képeit felteszem a honlapra.

2007. április 15.

A Nagy interjú a London Theatre Guide - ról.

2007. április 5.

A Best Hollywood gondozásában megjelent*el se hiszem* a The Chumscrubber cé film, Elrabolva*no comm, hiszen az eredeti címet a Fejnélkülire lehet fordítani*. Én a Rossmannben vettem meg,  999.- forintért.

2007. április 3.

A Találkozás Vele rengeteg képpel bővült a Dumb Waiter előadások után. ;)

 

2007.március 28.

Egy tavaly, november reggeli BBC műsor.

 

2007.február 18.

Egy januári cikk a Telegraph.co.uk oldalról. A galériában új album született, Promok néven lett anyakönyvezve, és benne a Dumb Waiter pikcsöreivel.

 

2007. február 13.

Jason februárban, és márciusban színházban játszik. Képeket a darabból ITT találsz. Majd az azt követő sajtótájékoztató, és party pikcsörök ITT.

 

2007. január 12.

Az idei első frissítés rögtön egy régen várt képpel. Jason megmutatta Ruby-t, második kislányát. Gratulálunk nekik!

2006. december 10.

Kis karácsonyi hangulat is utolérte a honlapot, és felkerült a Brotherhood 3. rész képei. Lezajlott a Brit Független Film Fesztivál is, remek fotóanyaggal. ;) És természetesen elment kollegája, Daniel Craig filmbemutatójára, majd karitatív partyn is jól érezte magát Jamie's Big Night estélyén. A Five Tv-csatorna díjkiosztója.

2006. november 29.

Felkerült az elhíresült Jason interjú, amit november 8-án adott le egy reggeli müsor valamelyik BBC csatornán. Jó szórakozást hozzá! ;)

2006. november 27.

Nos, Jasont ide - oda ráncigálják Londonban, hála a jóistennek :) Részt vett Graham Norton Tv-show-ban, és egy főző műsorban.

2006. november 12.

Rövid interjú a BBC News-ról. Képek kerülnek fel folyamatosan a Brotherhood sorozat összes epizódjáról.

 

          

A képekért, hírekért, és interjúkért köszönet Minxnek, Myriamnak és Charuwannak Nem lehetek elég hálás a Jason's FanZone fórumának.

A látogatók száma:  Free Hit Counters 

A kezdet az Úr 2004. évében december havának huszadik napján           

 Webmistress: LUCIANA Co-Editor: BLOOMING