WebFazek Koret Gombás rizs
Gombás galuska
Gombás zsemlegombóc
Vegyeszöldség-köret
Sáfrányos rizs
Burgonyalepény
Morzsás zöldbab
Mandulás burgonyakrokett
Sült gyümölcs vegyesen
Júliusi krumpli
Szõlõs zöldségköret
Hasábburgonya
Burgonyafészek
Rácsos burgonya
Burgonyaropogós
Petrezselymes burgonya
Tört burgonya
Burgonyapüré
Paprikás burgonya
Párolt rizs
Gombás rizs
Rizibizi
Galuska
Zsemlegombóc
Tarhonya
Tavaszi körítés
Cseh gombóc /knédli/
petrezselymes krumli
Zöldség krokett
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
60 dkg rizs,
10 dkg zsír,
5 dkg vöröshagyma,
20 dkg gomba,
5 gramm törött bors,
1 csomó petrezselyemzöld,
ízlés szerint só

Elkeszites
A megtisztított, többször váltott vízben megmosott gombát leszárítjuk. Apró kockákra vágjuk. Serpenyőben vajat melegítünk. Belerakjuk a gombát. Sóval ízesítjuk, törött borssal , finomra vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük. Puhára pároljuk. A gombát a kész párolt rizshez keverjük. A párolt rizshez hasonló módon tálaljuk. Párizsi körítéshez adjuk.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998