WebFazek Koret Rizibizi
Gombás galuska
Gombás zsemlegombóc
Vegyeszöldség-köret
Sáfrányos rizs
Burgonyalepény
Morzsás zöldbab
Mandulás burgonyakrokett
Sült gyümölcs vegyesen
Júliusi krumpli
Szõlõs zöldségköret
Hasábburgonya
Burgonyafészek
Rácsos burgonya
Burgonyaropogós
Petrezselymes burgonya
Tört burgonya
Burgonyapüré
Paprikás burgonya
Párolt rizs
Gombás rizs
Rizibizi
Galuska
Zsemlegombóc
Tarhonya
Tavaszi körítés
Cseh gombóc /knédli/
petrezselymes krumli
Zöldség krokett
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
60 dkg rizs,
30 dkg zöldborsó,
10 dkg sajt,
5 gramm törött bors,
1 csomó petrezselyemzöld,
ízlés szerint só

Elkeszites
Párolt rizst készítünk. A zöldborsót vajon puhára pároljuk, sóval ízesítjuk, törött borssal fűszerezzük, petrezselyemzöldet adunk hozzá. A párolt rizshez hozzákeverjük a zöldborsót és a reszelt sajtot. A párolt rizshez hasonlóan tálaljuk. Rántott libamájhoz, pázizsi körítéshez adhatjuk.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998