WebFazek Szarnyas Rozmaringos Csirke Mézzel és Citrommal
Csirkecomb olaszosan
Sovány kacsasült
Töltött pulykamell
Szerecsendiós csirke
Zöldséges libavagdalt
Töltött csirkecomb
Csirkecomb paprikával
Káposztás csirke
Diós rántott csirke
Töltött csirke
Zsályás csirkenyársak
Pulykamell paprikamártással
Tejszínes csirke
Illatos csirkenyársak
Mandulás csirkemell
Csirkemell kekszben
Almás csirke (cseréptálban)
Zöldborsós csirke
Gombás csirke
Sajtos rakott pulykamell
Érdekes csirke
Tepsis pulykamell, gombával és sajttal
Varázstekercs szilvával és baconnel
Pulykamell szilvával és baconnel
Csirkecomb kókuszbundában
Rántott csirkemell
Töltött kacsa tejszínes mártással
Fácánsült
Nokedli Ottó
Sajtos csirkemell
Rozmaringos Csirke Mézzel és Citrommal
Ananászos csirkecomb
Matróztál
Gombás-tejszínes pulykamell
Tavaszi Csirke
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:

3 evőkanálnyi méz

3 evőkanálnyi citromlé

2 teáskanálnyi száritott rozmaring

csipetnyi pirospaprika

6 kifilézett csirke darab

Elkeszites
keverjük össze a mézet, citromlét, pirospaprikát és a száraz rozmaringot egy kis edénybe, majd a keverék felével kenjük be az előkészitett csirke darabokat mindkét oldalról.A sütőt közepes hőmérsékletre beállitjuk,kb.175Celsius Fok és egy órán keresztül sütjük, vagy amig teljesen át nem sült, időnként kenegetve a maradék mázzal.

A receptet Agnes Light küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998