WebFazek Szarnyas Sajtos rakott pulykamell
Csirkecomb olaszosan
Sovány kacsasült
Töltött pulykamell
Szerecsendiós csirke
Zöldséges libavagdalt
Töltött csirkecomb
Csirkecomb paprikával
Káposztás csirke
Diós rántott csirke
Töltött csirke
Zsályás csirkenyársak
Pulykamell paprikamártással
Tejszínes csirke
Illatos csirkenyársak
Mandulás csirkemell
Csirkemell kekszben
Almás csirke (cseréptálban)
Zöldborsós csirke
Gombás csirke
Sajtos rakott pulykamell
Érdekes csirke
Tepsis pulykamell, gombával és sajttal
Varázstekercs szilvával és baconnel
Pulykamell szilvával és baconnel
Csirkecomb kókuszbundában
Rántott csirkemell
Töltött kacsa tejszínes mártással
Fácánsült
Nokedli Ottó
Sajtos csirkemell
Rozmaringos Csirke Mézzel és Citrommal
Ananászos csirkecomb
Matróztál
Gombás-tejszínes pulykamell
Tavaszi Csirke
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
1 kg pulykamell
40 dkg reszelt sajt
5 dl tej
5 db tojás
fokhagymakrém
zsemlemorzsa
liszt
margarin

Elkeszites
A pulykamellet szeletekre felvágom és fokhagymás tejben kb. 2 órára bepácolom. A sajtot lereszelem, a tojást egy tálban felverem. A jénai tálat margarinnal kikenem. A pulykamellszeleteket a tejből kivéve először a lisztbe, tojásba és a reszeltsajtba forgatom, majd rétegesen lerakom a jénai tálba. Az összes szeletet lerakom így, majd a maradék tojást a reszelt sajttal összekeverem és ráöntöm a húsra. Közepes lángon sütőben szép pirosra megsütöm. Rízs és majonézes kukorica illik leginkább hozzá.

A receptet szilvia@mabisz.hu küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998