Skiff / Bumblebee (Maas Toys, "scout"):

Következzen az év utolsó bemutatója... mert szeretem, ha a weboldalamon teljes sorral zárul az év. A múlt évet ilyenkor egy 3rd party Bumblebee-vel zártam. Ez nem tudom, hogy jó ómen-e, de legyen megint így. Most viszont nem a 2. világháborúban, hanem a cybertronon járunk... mondjuk a háború örök.
A Maas Toys verziója Bee egy viszonylag ritkán kiadott módját ábrázolja. Hivatalosan "War Within" bee, azonban én inkább a G1-es rajzfilmsorozat elejének hangulata miatt vettem meg. Az alt mód egy kis repülõ csészealj szerû ûrhajó. Ebben az alakban kb deluxe méretû. Nagyon jó harmonikus formavilága van. Rendelkezik kis kerekekkel is, szóval gurítható.
Az átalakítása egyszerû, és ötletes, csak összeállítjuk a csészealjat és behajtogatjuk alá a maradékot.
A robot mód kifejezetten mókás, kb scout / commander méret. A stabilitásra és a pózolhatóságra sincs panasz, pedig elég méretes vállakkal rendelkezik. Adtak hozzá egy faveplate-es fejet is, de csavarozgatni kellett volna, így nem cseréltem ki. Remek kis figura. Létezik Goldbug verzió is, bár nem tudom, hogy be lehet-e még szerezni, a gyártó cégrõl sem hallottam többet.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Méretarány:

Bee méretarány:

Korábbi Bumblebee bemutatók:

Vissza