Ratchet (WFC Siege, deluxe):

Sajnos a Hasbro terjesztési logikája több sima retail figurát tett szinte elérhetetlenné Európában. Ilyen WFC Siege Ratchet is. Az önmagában jópofa, hogy egy amerikai patikalánc promofigurájaként jött ki a jó öreg mentõautó, de ezzel kvázi elérhetetlenné tették a hivatalos csatornákon keresztül. Az USÁ-ban fillérekért jön-megy, viszont aki a tengerentúlra is postáz az sokszor skalpoló áron adja, nem is beszélve az EU-s webshopokról, akik valahogy szereznek belõle. Van más ilyen is, pl Skywarp is beszerezhetetlen épeszû áron.

Pedig ennek az öntvénynek ez a legjobb megjelenése szerintem. Ratchet karakteréhez jobban illik mindkét mód, mint Ironhide-nak, vagy Crosshairs-nek. Ironhide-hoz képest számos ponton remoldolták mindkét alakját. Kisbusz módban az eleje más, illetve új felniket is kapott. Robot módban új feje és válla van, valamint a lábszárak oldalának a stabilitásán is javítottak. Kapunk hozzá egy konzolt, mely alkalmas mind a pisztoly, mind pedig a gyógyítási célt szolgáló csavarkulcs rögzítésére. A konzolt az autó tetejére, vagy a robot hátára praktikus tenni.

Van egy harmadik, "mûtõágy" módja is, de igen mondvacsinált, nem érdemes figyelemre. Viszont remek figura, aki tudja, javaslom, hogy szerezze be.

Alt mód: 4/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Ironhide-dal:

Méretarány:

Alt móddal:

Ironhide-dal:

Deluxe Ratchet méretarány:

WFC Siege bemutatók:

Vissza