Scavenger (Movie- Studio Series, leader):


Szépen gyûlnek a filmes kombinálódó Devastator alkotóelemei a Studio Series sorozatban. Ezúttal megérkezett az elsõ leader méretû is, Scavenger személyében. Ez a karakter még a ROTF film kapcsán kapott egy voyager figurát akkor még Demolishor néven, bemutatóm ITT. Ez méltán egy doboz alján van valahol, szóval nem tudom most egymás mellé tenni õket. Ez a verzió nagyobb, jobb és kombinálódik is.

Az alt mód egy hatalmas Terex bányagép. Az alt mód is rendkívül robosztus. A filmhûség miatt az átalakítás során tulajdonképpen építünk egy markoló testet a két hatalmas kerék köré. Elég ötletes, ahol a markoló lánctalpait kisakkozhatjuk a kerekekbõl. A régi verzióban ezt gumi lánctalpakkal oldották meg. A festése nem rossz, bár a szélvédõt elfelejtették lefesteni. Nyilván nagy királyság lehet egy ilyen 10 méter magas monstrumot az ablakon kikönyökölve vezetni. A markoló kanalat számos tengely mentén mozgathatjuk, hiszen egyben ezek a robot mód kezei is.

Az átalakítás nem túl bonyolult, viszont elég ötletes és persze szokatlan...

... hiszen a robot mód sem szokványos. A filmes Constructiconok esetében megszokhattuk a nem humanoid kinézetet, hiszen az eddig megjelentek közül talán csak Long Haul bír emberi arányokkal. No itt aztán elborult a tervezõk agya, hiszen a robot mód kb olyan, mint egy extrém körhinta a falusi búcsúban. Igaz, hogy nagyon hatékony lehet ekkora keréken gurulni, és 25 m magas verzióban nem is röhögnék rajta, ha mérges. Pózolhatóságról a kezek esetében beszélhetünk, bár azokkal támasztva egészen hangulatos pózokat érhetünk el vele. A feje is jól mozgatható és hozza a filmben tapasztalt idióta nagymacska vonásokat. Kiegészítõ nem jár hozzá.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 6/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Méretarány:

Lehet lába:

Méretarány:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza