Soundwave + Laserbeak (Movie- Studio Series, deluxe):


Változó, hogy a Studio Seriesben kiadott filmes figurák mennyire hiánypótlók. A 8. deluxe hullámban 51-es sorszámmal kiadott Soundwave mindenképpen az, hiszen a 3. film kapcsán kiadott deluxe egyrészt viszonylag ritka volt, másrészt nem is tartozik a legjobb figurák közé, fõleg a méretes hátizsákja miatt (bemutató ITT és ITT). Ez egy sokkal jobb robot móddal bíró verzió, ráadásul kapunk hozzá egy mini Laserbeak-et is.

Az alt mód természetesen egy Mercedes SLS AMG. Ahogy azt a Studio Series figuráknál megszokhattuk, tökéletesen hozza a mintául szolgáló autó formavilágát, bár ezzel a 2012-es verzió esetében sem volt gond. Nem úgy a festéssel. Míg az matt szürke maradt, a mostani verzió olyan, mintha beleesett volna az ezüst festékes vödörbe. Nagyon jól áll neki. Szerencsére a hátsó lámpa festése sem maradt el. Egyedül a halványsárga elsõ lámpa festéssel kell még barátkoznom, valami világoskék sokkal jobb lett volna.

Az átalakítása elég ötletes, viszont a fej átfordításánál vigyázni kell, nehogy Soundwave "fülek" hiányában ne tudjon fülelni. Nem megy könnyen és nehéz fogást találni rajta.

A robot mód igazán szuper lett, talán a legjobb az eddigiek közül, bár nekem a HA verzió is nagyon tetszik az "ûrlény lábaival" együtt is (11. kép). Stabil, remekül pózolható, hangulatos figura. Talán csak a feje gyengébb, mint a 2012-es verziónak. Fegyver nem jár hozzá, kapunk viszont egy kis Laserbeak-et. Sajnos ez mûanyag-szürke maradt és a pózolhatósága is kimerül a lábak egyirányú fel- le mozgatásában, ami azért is kell, mert másik kapcsolódási ponttal rögzíthetõ az autó mód tetejére, és a robot kezére. Remek figura, csak ajánlani tudom azoknak, akik megtûrik otthon a filmes figurákat.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Human alliance, Studio Series, Movie 3 (Takara Advanced- Soundblaster version):

Méretarány:

Movie 3, Studio Series, Human Alliance:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza