A pontos idő:

  TRÜKKÖK, FOGÁSOK  


Trükkök, fogások
 
Aszpik készítése |
Bortészta készítése |
Búzadara (gríz) pirítása |
Csipetke készítése |
Csirke töltése |
Csontvelő főzése |
Flambírozás |
Füstölt húsok főzése |
Fűszerolajok készítése |
Gomba előkészítése |
Gombapép készítése |
Gőz- és vízfürdő használata |
Grízgaluska készítése |
Habarás |
Hogy ne égjen le az omlett |
Hurka, kolbász sütése |
Kacsa- és libamáj sütése |
Kelttészta készítése |
Keverés, hozzáadás |
Krumpli sütése |
Krumplifőzés |
Krumplistészta készítése |
Maceszgombóc készítése |
Májgaluska készítése |
Marcipán készítése |
Morzsa pirítása |
Padlizsán előkészítése |
Palacsinta sütése |
Panírozás |
Paradicsom előkészítése, töltése |
Párolás |
Paszírozás, áttörés |
Pecsenyelé készítése |
Pizzatészta készítése |
Rántás |
Rizs főzése, párolása |
Rostélyos hagyma sütése |
Sodó készítése |
Sós mogyoró (mandula, dió) házilag |
Sörtészta készítése |
Spárga előkészítése, feldolgozása |
Spékelés |
Sűrítés másképpen |
Sütés, nyárson |
Sütés, roston |
Sütés, sütőben |
Sütőpor használata |
Szárazbab, borsó, lencse előkészítése |
Szelethúsok elősütése |
Tészta keltése (élesztő futtatása) |
Tésztafőzés |
Tojásfehérje habbá verése |
Tojásfőzés |
Vajasgaluska készítése |
Vajastészta készítése |
Zöldbab előkészítése |
Zsemlekocka pirítása |
Zsírtalanítás |