WebFazek Egytaletel Csirkemelles trikolortészta
Paradicsomos csirkeszárny
Sajtos kelbimbó
Cserepes paprikás krumpli
Káposzta tepsiben
Tepertõs burgonya
Spanyol fokhagymás krumpli
Sonkás sült paprika
Majonézes burgonya formában
Sonkagulyás
Rác patisszon
Csirkemelles trikolortészta
Ördögi chilli
Jófajta szalonnás lecsó
Hagymás-szalonnás krumpli
Zöldséges tepsis burgonya
Húsos rakott burgonya
Gombás rakott burgonya
Töltött sonka pirított sajttal
Bolgár rizseshús
Töltött padlizsán
Burgonyafelfújt vagdalthússal
Külföldi Tészta különlegesség
Rakott krumpli /másképpen/
Öreglebbencs
Sváb káposzta
Káposztás nagygombóc
Rakott zöldbab
Töltött paprika
Joker-tarhonya
Töltöttkáposzta
Kukoricás töltött káposzta
Monty kedvence
Bali paradicsomos kolbásza
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
40 dkg csirkemellfilé
50 dkg trikolor orsótészta
1 fej hagyma
3 nagyobb paradicsom
3-4 gerezd fokhagyma
só, bors, majoranna, oregano, friss bazsalikom

Elkeszites
A hagymát apróra vágjuk és egy kevés olajon megfonnyasztjuk. Beletesszük a negyedekre vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk oreganoval és egy kevés majorannaval. Addig fõzzük, amíg a paradicsomok szétfõnek. Ezután beletesszük a csíkokra vágott csirkemellfilét, a zúzott fokhagymát és addig fõzzük, amíg a hús megpuhul. Amikor elkészült összevágott friss bazsalikommal ízesítjük és összekeverjük a kifõtt trikolor orsótésztával.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997