



















|
Hozzávalók:
1 fej saláta,
300 g paradicsom,
az öntethez: 1 csokor kapor,
15 szem hámozott mandula,
1 csokor újhagyma,
2 evőkanál majonéz,
1-2 evőkanál citromlé, só,
5-6 levél friss fodormenta és citromfű.
|
 |
A salátát váltott vízben megmossuk, lecsepegtetjük, 1/2 cm vékonyságú csíkokra vágjuk,
hozzáadjuk a megmosott, szárazra törölt, vékony gerezdekre vágott paradicsomot.
A mandulát megdaráljuk, hozzákeverjük a vékonyra szeletelt, gyűrűire szedett hagymát,
a finomra vágott illatos füveket, a majonézt, ízlés szerint citromlét és sót.
A salátához keverve máris tálalhatjuk.
|
EXTERNET Web-Art Mûhely 1997-1998
|
|