Sparkless Seeker (WFC Siege- Netflix, voyager):

A rókabõr ipar netovábbja a Transformers világában a seeker jelenség. Ez így volt már a G1-ben is és a történelem folyamán több ideológia is született arra, hogy miért vannak tökegyforma ám más színû karakterek az egyes szériákban. Persze azért, hogy érkezhessenek a játékok. És ha jó egy öntvény, akkor rendre be is vesszük. Itt van például a WFC Siege "tetrajet" öntvény. A szivárványkommandó kivételével az összes megjelenést beszereztem és Hotlink után biztos is voltam benne, hogy nem veszek többet. Aztán befutott Sparkless Seeker a maga katonai paintbrush színeivel, és már biztos voltam benne, hogy megint sikerül nekik hülyére venni.
Az öntvényrõl már nem nagyon van mit írni, mindenki ismeri és remélem, hogy kedveli is. Ez a festés is természetesen jól áll neki. Sparkless Bot (rozsda Barricade) után itt egy kicsit más jelzi a sparkless zombiságot, ott a rozsda, itt a meglehetõsen monotonra vett katonai festés, mely fõleg a robot módon ütközik ki, hiszen még a mellkas panelek, vagy a térdek sem kaptak élénkebb festést. A cockpit pedig egyenesen olyan, mintha egy nagyon használt rozsdás szennyvízcsõbõl hajtogatták volna. Ez a verzió a Thundercracker / Red Wing féle gúnyosan vigyorgó fejet kapta. Van hangulata, jól mutat Sparkless Bot mellett, örülnék, ha még érkeznének ilyenek.
Két kis segítõtársat is kapunk hozzá. Caliburst és Singe szintén sparkless verzió, Singe ráadásul színben is teljesen megy hozzá, valamint az eredeti verziója csak skalpoló áron szerezhetõ be. Kis csalódás, hogy a Calibursthoz kapott lila blast effect az én példányomon hibás, nincs kapcsolódási pont a végén, így nem használható.

Alt mód: 5/10
Alt mód festése: 12/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 10/10

Az öntvény korábbi bemutatói:

Box art (Hotlink recycled):

WFC Siege bemutatók:

Vissza