Megatron (WFC Siege- Netflix, voyager):

A Netflix Transformers animációs sorozatához egy figuraszéria is kiadásra került, mely sajnos terjesztési módja miatt várhatóan az amerikai skalpolók kedvence lesz. Ezek alapvetoen WFC Siege öntvények újrafestései, ám van közöttük pár igen érdekes darab.
Megatron azon kevés karakterek egyike, melyeknek jól áll a sima mûanyag szürke szín is. Az eredeti kiadás is ilyen volt, viszont most nézzük meg ezüstösebb kivitelben. Magát a figurát már volt szerencsém bemutatni ITT és ITT, ebben a kiadásban azonban két kis segítõ is jár hozzá. Captive Pinponter egy Firedrive redeco, Captive Lionizer pedig az azonos nevû figura részben áttetszõ narancs kiadása.
Az eredeti kiadások battle damage / cybertroni kosz deco-ja helyett a Netflix figurák esetében inkább a színátmenetekkel operálnak. Ez mindkét alakban nagyon jól áll a figurának. Ahogy persze az ezüstösebb festés is. Eredendõen azért szereztem be ezt a verziót, hogy az eredetit majd értékesítem, de megkedveltem az öntvényt és nem hiszem, hogy kapnék érte annyit, amennyiért megválnék tõle.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

WFC Siege Netflix:

Box art::

WFC Siege bemutatók:

Korábbi Megatron bemutatók:

 

Vissza