gud, varför har du övergett mig?

kérdezi Tom Gabriel Fischer és bizony még bennem is megremeg az ütő.

és valahogy 29, azaz 30 felé közeledve akarva és akaratlanul is újra lepörög előttem minden. hihetetlen sokat álmodom és bizony sok közülük roppant sokat jelent. már azzal is elégedett vagyok, hogy választ kaptam néhány kérdésemre. azt hiszem, megbékéltem azzal, hogy az összesre sose kapok feleletet. már nem is várok.

viszont továbbra sem tudom, merrefelé tartok tulajdonképp, noha egész jól látszik, mivel szeretek foglalkozni. érdekes ez az egész úgy, ahogy van, viszont jobb szeretném már learatni munkám gyümölcseit. mert ilyen is van. mármint dolgozom is. olykor egészen megfeszülök érte.

most viszont irány próbára, ha már András beruházott egy nord stagere. svéd termék. és bizony, feladja a leckét, nekem is. gyakorlatilag tiszta orgazmus és élvezet próbálni, annyira jól szól minden.

és utána titanic filmfesztivál - majd pihenés, ha már a héten megint nem sikerült :p

above lucium

bármennyire hihetetlen, egész jól gazdálkodom mostanában az idővel s ennek köszönhetően kézben tudom tartani az igencsak szerteágazó tevékenységeimet. tekintve, hogy három hónap el is illant ebből az évből, gyors számadást tartok.

mocun lemezzel áprilisban végzünk, ami a hanganyagot illeti s végre nekiláthatunk a szervezésnek és koncertezésnek is. persze ha csak erre tudnék koncentrálni, már rég készen lenne, de lassabban őrölnek a malmok. mellesleg nem is biztos, hogy ez baj, mivel így van ideje minden dalnak leülepednie s végiggondolni, mit is akarunk hallani s hallatni egyes helyeken.

ezután saját projektemmel szeretnék elsősorban foglalkozni, ám ezt bármikor meg tudom oldani s nem is szorulok rá nagyon más segítségére. minő véletlen :) egy régi csellós ismerős nemrég keresett fel ha nem is feltétlen emiatt, de ez is szóba került. van egy elég jónak tűnő ötletem, ami számos magyar metal csapatnak remélhetőleg szintén tetszeni fog.

a most már pár koncerten életképes penta concordiából Attila belevágott a már egy ideje tervezett új csapatába, ami a godlike nevet viseli. hatan, mint a gonoszok, eléggé kipróbált és viseletes arcok vagyunk mind. értelemszerűen súlyos doom, az, amit még 15 éve gothicnak hívtak harisnyakötő, vörös rózsák és mónikák nélkül. az a stílus, ami nélkül el se kezdtem volna zenélni anno.

és ahogy időm engedi s megismerem a samplerezés alapjait, megnyitjuk a pokol kapuit a fejemben salo120 kódnevet viselő ipari szörnyeteggel és letaroljuk az erre fogékony arcokat.

az, hogy emellett svédül karaokéztunk csapatban s nyertünk kedvezményt így minden valószínűség szerint lesz végre egy svéd csoport, ami nem esik szét, már csak hab a tortán. és nem utolsósorban áprilisban már nem veszek bérletet, hiszen annyira jó az idő, hogy már csak bicajjal szabad közlekedni.

van szerencsém új izlandi zenékhez, nevesül az apparat organ quartethez és Skúli Sverrisonhoz. mindkettő remek és újító muzsika, mint szinte minden, ami a 12tónar.is kiadóhoz köthető. nem véletlen, hogy azon zenéimet, amelyek belevágnak az érdeklődési körükbe, már küldöm is postával a szigetre.

egyébként meg minden a helyén van :) majdnem minden, de az is már a helyére kerül. április 30ig :p