funeraldeathmarch

fájdalommal értesítjük a hozzátartozókat, hogy november 1-én a the penta concordia hangversenyt rendez a régmúlt doom/death versenyművek legjavával. a megemlékezés az after music (volt darkopolo) krematóriumban estve 9 óra körül veszi kezdetét.
megjelenésükre számítunk, egyúttal maradunk tisztelettel.

finalizer

és kész van. tényleg, ezúttal nem kertelés - megvan a mocun lemez mastere :p
irány a nyomda, cdnyomás és terjesztés, kiadó keresés.

és van új szám a myspace oldalon.

the disabled

tystnaden
a hosszú csendnek csak az volt az oka, hogy elindult a körforgás, ami úgy látszik s úgy hiszem, Magyarország sajátja. itt nincs szünet, nincs félreparkolás, leállás és égbámulás, mint Jokkmokk és Porjus között félúton az erőműnél.

úgy néz ki, remekbeszabott születési rendellenességem derült ki. tehát ha mentálisan még nem is, de fizikailag már orvosilag igazolható: el lettem baszva.


nincs ez elbaszva, csak másra jó
és ez egy nagyon fontos útravaló, melyet jó ha megjegyeztek. ti, mind. nem érdemes izgulni semmiségeken, amikor tényleg kisebb csoda, hogy ennyi jó dolog is történik velünk. azért elég közhelyes és nyálas ez, nemdebár? kiváló lelkész lennék, úgy érzem, csak gyóntatáskor törne fel belőlem sátáni kacaj. rengeteg nagyon jó barátom van és ez nagyon-nagyon bennem tartja a lelket.


so when i turned she just teared along for hugging
ez a legújabb zenekarnév-ötletem - de még az is lehet, csak dalcím lesz valamikor később. hegedülni szerencsére nem lábbal kell.


nadja
addig is íme legújabb felfedezettem
i have tasted the fire inside your mouth. és mennyire találó.