mocun a-z

mindent mocunról.
vagyis március 27én a Pótkulcsban felcsendül a teljes mocun repertoár.

háromnegyed 9 körül kezdünk és két részre osztottuk a repertoárt, ugyanis próbán még nekünk is sok lett volna egyben az alsó hangon is száz perces program.

várunk mindenkit szeretettel - a belépés ingyenes :p

och han började att stĺ pĺ fots och gĺ

mostanában igen elfoglalt vagyok hétközben, valahogy így terveztem a tavaszt még pár hónappal ezelőtt. rengeteg svédóra, próbák és néhány koncert, felkészülés felvételre, további bázisgitár gyakorlás (és már egyszerűbb blues nóták kísérete is megy, bizonyám). szóval alig mozdultam be a városba Csillaghegyről, akkor is leginkább valamelyik szombat este támasztottam a pultot a Kiadóban.

ahol is véget ért a becetlizés, Stark és Bradák projektje és kiállítása. bár mire végeztek a röviditalok kóstolgatásával, már annyira keveset és ritkán iszom, hogy erre a tapasztalatra már nem tartok igényt :) ellenben ajánlom a Karaffa borboltot a Teve utca elején, mert remek kistermelői boraik vannak. elérhető áron, kiváló ízűek.

van még azonban mit letennem az asztalra, de pár lépéssel már elindultam ezen az úton is. és az is biztonságérzetemet növeli, hogy soha nem volt még ennyi megtakarított pénzem (igaz, soha nem is ért annyira keveset euróban, mint most :) nos igen, egyetlen valuta csúszik a forinttal együtt - és ez a svéd korona. egyetlen dolog tart vissza attól, hogy azonnal átváltsam pénzem jó részét: a balti országok (legfőképp Lettország) nehézségei. márpedig eléggé inog alattuk a talaj, és ha borul a dominó, akkor bizony a svéd bankok is velük dőlnek.

egyáltalán nem akartam politizálni - nem is követtem a márciusi ünnepeket - de továbbra sem látom annak a jelét, hogy vajmi érdemi változás történne itthon az elkövetkezendő években. ez pedig elkeserítő.