vad gör mig deprimerad

kaptam egy ilyen linket újévre.
tényleg kitértem a hitemből, és nehezen kapaszkodtam vissza.

tudom, nem ez ebben a linkben a legfontosabb, de ahogy néztem, majdnem millióan nézték már meg. kicsit elszomorító, mert ami viszont hordoz bármi értéket, azt századennyien se nézik meg. nem mintha ez a fenti video nem lenne komikus és lesújtó egyben, de nagyon fáj és elkeserítő, hogy ennyire nem érdekli a népeket az érték 2009ben.

kurva világ.
ezért is várom már az április 25i Vágtázó Életerőt.

lopott cuccok

ilyen hirdetés se szerepelt még itt (és remélem nem is fog)
sajnos újabb próbatermet pakoltak ki, ráadásul karácsony hajnalán. a szüljön sünt! ekkor már kevés, törjön testük. az elkövetőket persze nem érdekli, hogy a hozzám hasonszőrű lelkes de pénztelen arcok havonta spórolnak és tesznek félre ezekre a hangszerekre, amelyeket tőlünk pár száz kilométerre apu és anyu viccből vesz a kölköknek. nálunk viszont nincs több pénz és egyhamar nem is lesz, egy ehhez hasonló rablás nem egy zenekar pályáját törte már ketté (és az érzelmi veszteségről, amit egy hangszer eltűnése okoz, nem is beszéltem még)


2008 december 24-én hajnalban feltörték a Soroksári úti Opel szalonnal szemben lévő próbatermünket, ahonnan az alábbi hangszereket ellopták:

Roland-KC 350 zongorakombó
Szériaszám: AV50538
Azonosító:129719

Tama Starclassic Performer dobfelszerelés, színe: lilás
22", 12", 13", 16"
Szériaszámok: 000465,000470,000477,000574

Axis longboard duplázó jobb oldala

Istanbul Turk 22" ride

Ibanez GRG270 elektromos gitár színe: bkn
Gyártási szám: 1P01070404104

Powerstate erősítő

Eden Nemesis Na-320
Szériaszám: 0507N0608

Boss ML2 metalcore torzító

Ha bárki találkozna a fent említett hangszerek valamelyikével,
kérem az alábbi telefonon, vagy e-mailen keressen meg!

elérhetőség:
Domján Péter 0620 9715 188
pwonka kukac citromail pont hu

tvĺtusennio

szóval elindult ez az év, mint az összes többi eddig.
nem fogadtam meg semmit - nincs is különösebb értelme - talán egyetlen dolgot kivéve: megpróbálom egyetlen fő célra összpontosítani az erőm, minden egyéb másodlagos.
valószínűleg ez abból fakad, hogy érzem, ebben az évben bármi bármikor megtörténhet, igazi mozgásban van minden körülöttem. ez az esetek többségében eléggé zavarni szokott - tényleg jobban szeretem az állandóságot és nyugalmat - de úgy érzem, most ez a mozgás szükséges a révbe érkezéshez.

úgyhogy előre is bocs mindenkitől, valószínűleg nem értek el majd könnyen (nem csak azért, mert Csillaghegyen nincs netem) és nem lehet velem egykönnyen találkozót megbeszélni. ez is változni fog idővel (még kevesebbszer láttok :D). addig is buék.