Interjú a hivatásomról :)

“Állati percek, az Országos Állatvédelmi Alapítvány jóvoltából” :

A humán gyógyászatban ma már teljesen elfogadott kiegészítő terápiás gyógymód a fizioterápia. A nyugati országokban az állatorvoslás területén is elterjedt kezelési forma. Idehaza csak pár éve működik e megelőző és kiegészítő terápia, amelyben szakképzett kutya fizioterapeuták dolgoznak együtt állatorvosokkal, a tapasztalatok alapján egyre nagyobb sikerekkel. A fizioterápia elsődleges célja a megelőzés, de a műtétek utáni rehabilitációban is nagy szerepe van. Ádász Lilla kisállat fizoterapeutával Kovács Péter beszélget.

https://www.youtube.com/watch?v=LcKWmnE-AP8&fbclid=IwAR1gwD3u_bt33mpjbdVPcm_vlhkEAq3qVGJi8cBfplCTVU8i5Zl9xr4hJoA

Települések, ahonnan érkeztek betegeim, ahová eljutottam a fizioterápiával.

Nagy boldogság számomra, hogy folyamatosan frissíthetem a térképemet: ahonnan érkeztek betegeim és ahová eljutottam a fizioterápiával

Amennyiben kis kedvencének terápiás segítséget keresne, láthatja, mely térségben vagyok jelen.

Köszönöm az eddigi bizalmat!

Természetesen a térkép folyamatosan frissül.
Ne feledjék „Egészségesen négy lábon!” az igazi

A térkép linkje:

https://www.google.com/maps//embed?mid=18hzR1i9HCdIt9fp9jhnl1lnl2Oc” width=”640″ height=”480″></iframe>

Nemzeti CAC Kutyakiállítás, Békéscsaba 2017.

Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt a kisállatoknak szóló fizioterápiával  Békéscsabán, a Nemzeti CAC Kutyakiállításon.
Lehet hozni a kis-nagy-közepes-óriási kedvenceket.                                        Hallhatnak a fizioterápia jótékony hatásairól. A kutyusok kipróbálhatják a fizioterápiában használatos aktív torna eszközeit, melyeknek segítségével az izomzatot tudjuk erősíteni, a koordináción és a helyzetérzékelési reflexeken tudunk javítani. (Az esetleges érzékenységek miatt, jutifalit mindenki hozzon magával!)
Kérdéseikre szívesen válaszolok. Keressenek bátran konkrét probléma esetén is, akár egy orvosi lelet kíséretével együtt.

Bízom benne, hogy minél több Gazdival és kedvencével tudok találkozni!
Ne feledjék: Egészségesen négy lábon!

Időpont és helyszín: 2017.04.01 – 2017.04.02.                                                                                                            Békéscsaba, Pósteleki Szabadidő Park