Devastator (Movie- Studio Series, combiner):


És az egyes tagok külön bemutatói után nézzük meg, hogy mivé lesz nyolc cserebogár...
A Hasbro megcsinálta. Anno ez kimaradt, teljes értékû figurákból kombinálható filmes Devastator anno csak legends méretben jelent meg. A tagok egy része megjelent voyager és deluxe méretben, de aki nagy Devastatort akart, meg kellett elégednie a csak jármû módokkal rendelkezõ megoldással. Lássuk, hogy most mit kapunk.
A nyolc tag egy igen súlyos combinert ad ki. A súlypontja eléggé fent van, így az ideálisnál talán instabilabb, nehezebb pózolni, illetve kicsit féltem a lábfejeket adó Long Hault és Rampage-t a repedéstõl, deformálódástól. A magassága egyenes állva több mint 35 cm. A kapcsolódási pontok nem csere kompatibilisek, kivéve a kezeket. Mivel a Hightower / Scrapmetal végtag elég nagy és a ratchet-joint is lazább az ideálisnál, azt lehet esetleg még egy Scrapper-re cserélni (ha egyszer olcsón látom, lehet, hogy megteszem). A pózolhatóság amúgy nem lenne rossz, talán a vállak furák egy kicsit. A feje rendkívül kidolgozott, kellõen ronda és több állkapoccsal is rendelkezik. Viszont nem mozgatható, csak mega elé tud nézni.
Összefoglalva, gyerekjátéknak nem alkalmas, a pózolhatósága kérdéses, viszont akinek tetszik a filmes Constructicon design, annak bejön majd, hiszen hozza, amit hoznia kell. Nálam valószínû, hogy a csapattagok külön, robot módban kerülnek majd a polcra.

Eddigi Studio Series Constructicon bemutatók:

Alt mód: -/10
Alt mód festése: -/10
Átalakítás nehézsége: 8/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Constructicons alt mode:

Constructicons robot mode:

Epic fight... :-) :

Méretarány:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza