Shockwave (Movie- Studio Series, leader):


Ha Sentinel Prime-ra azt mondom, hogy a legjobban felépített negatív karakter, akkor Shockwave a leg-elpazaroltabb... sõt talán nem is karakter. Adott egy jellegzetes kinézetû robot, fimes mércével jól megcsinált gonosz design-al. Erre semmi értelmes szerepe nincs a filmben, és úgy jön rá a pusztulat, hogy egy ejtõernyõ (!!!) ráesik a fejére, amit nem tud levenni a fejérõl és így nem lát. Te jó ég... De ettõl még a kinézet rendben van. Korábban kapott már egy voyager méretû verziót, a maga módján az sem volt rossz. Tulajdonképpen ez is voyager kiadás (igaz a nagyobbak közül), de hogy leader legyen, kapunk hozzá egy ejtõernyõs mûanyag katonát, meg két egészen apró kis figurát Wheelie-rõl, meg a másik hülyérõl. Ami mindkét módban átjön, az a festés. Nagyon jól sikerült ezzel a koszos mély lila színnel.
Az alt mód egy cybertroni szegecses tank izé. Szép nagy, talán meg is van leader méret. Érdemes megnézni, hogy mennyivel nagyobb, mint a voyager Megatron, miközben robot módban egyformák.
A robot mód nagyon ütõs. Nem találkoznál vele 20 méteres kiadásban egy sötét sikátorban... meg máshol sem. Jól pózolható és stabil, nagyon hangulatos figura. Filmes figurákat kedvelõknek kötelezõ... már ha rajtam kívül vannak olyanok.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Movie 3 voyagerrel:

Studio Series Megatronnal:

Movie 3 voyager és commander (akkor még ez egy kisebb figuraméretet jelentett):

Méretarány:

Wheelie, meg a másik hülye:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza