WebFazek Edesseg kekszes süti
Õszibarack zselétorta
Mákpuding
Almasaláta
Gyümölcsös túrókrém
Karamellpuding
Rumos barackhab
Õszibarackparfé
Rumos csokoládéhab
Gyümölcsös dara
Parfékockák
Krémsajtos gyümölcssaláta
Pudingos piskótakocka
Gyümölcskrém formában
Málnás-ribizlis túrófagylalt
"Mont Blanc" - gesztenyepüré
Málnakrém mákhabbal
Rumos görögdinnye
Almapuffancs
Csokoládé kocka
Somlói galuska
Eper Charlotte
Hamis túrógombóc
Eperfagylalt gyümölccsel és csokoládé öntettel
Joghurtkrém cseresznyével
Barnácska
Sült fagylalt
Rakott palacsinta
Sárgarépagolyók
kekszes süti
Barátnők narancsos gesztenyekrém/habja
Túró Puffancs
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
1 csomag háztartási keksz
20 dkg cukor
12 dkg margarin
1 ek porkakaó
1 egész tojás

Elkeszites
Összekeverem a cukrot, a tojást, a kakaót és a margarint Felforralom.Közben a kekszet kis darabokra töröm.Ha felforrt, belerakom az összetört kekszet. Őzgerinc formába öntöm, kihűlés után felszeletelve tálalom.

A receptet Rostási-Szabó Katalin küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998