WebFazek Edesseg Túró Puffancs
Õszibarack zselétorta
Mákpuding
Almasaláta
Gyümölcsös túrókrém
Karamellpuding
Rumos barackhab
Õszibarackparfé
Rumos csokoládéhab
Gyümölcsös dara
Parfékockák
Krémsajtos gyümölcssaláta
Pudingos piskótakocka
Gyümölcskrém formában
Málnás-ribizlis túrófagylalt
"Mont Blanc" - gesztenyepüré
Málnakrém mákhabbal
Rumos görögdinnye
Almapuffancs
Csokoládé kocka
Somlói galuska
Eper Charlotte
Hamis túrógombóc
Eperfagylalt gyümölccsel és csokoládé öntettel
Joghurtkrém cseresznyével
Barnácska
Sült fagylalt
Rakott palacsinta
Sárgarépagolyók
kekszes süti
Barátnők narancsos gesztenyekrém/habja
Túró Puffancs
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
4 személyre 50 dkg liszt 1/4kg túró 1 dob tejföl 1 cs Vaniliás cukor 1 db tojás 1 kávéskanál szódabikarbóna 5 dkg cukor 1 csipetnyi só Zsir vagy olaj /sütéshez/

Elkeszites
A felsorolt sorrendben összekeverjük és félórát pihenni hagyjuk Majd evőkanállal a forró zsiradékba rakjuk vigyázzunk arra hogy 5-6.- nál többet netegyünk bele mert általában megkel ha elég ügyesek voltunk a galuskák saját maguktól megfordulnak. Kihülés uán viszonylag erős vaniliás cukorba forgatjuk. J Ó É T V Á G Y A T.

A receptet Gyulai László küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998