WebFazek Edesseg Hamis túrógombóc (egyszerű és gyors)
Õszibarack zselétorta
Mákpuding
Almasaláta
Gyümölcsös túrókrém
Karamellpuding
Rumos barackhab
Õszibarackparfé
Rumos csokoládéhab
Gyümölcsös dara
Parfékockák
Krémsajtos gyümölcssaláta
Pudingos piskótakocka
Gyümölcskrém formában
Málnás-ribizlis túrófagylalt
"Mont Blanc" - gesztenyepüré
Málnakrém mákhabbal
Rumos görögdinnye
Almapuffancs
Csokoládé kocka
Somlói galuska
Eper Charlotte
Hamis túrógombóc
Eperfagylalt gyümölccsel és csokoládé öntettel
Joghurtkrém cseresznyével
Barnácska
Sült fagylalt
Rakott palacsinta
Sárgarépagolyók
kekszes süti
Barátnők narancsos gesztenyekrém/habja
Túró Puffancs
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
4 pohár joghurt
1 bögre (3 dl) gríz
3-4 zacskó vaníliáscukor
prézli
ízlés szerint cukor, tejföl

Elkeszites
A joghurtokat felforraljuk, állandó keverés közben beleöntjük a grízt, ügyelve, nehogy csomós legyen. Akkor van kész, ha jó keményre dagadt. A forró masszába keverjük a cukrot, vaníliáscukrot, majd lehűtjük. Közben a prézlit olajon megpirítjuk. A kemény masszából gombócokat gyúrunk, a prézliben megpergetjük. Cukorral, tejföllel ízesítjük. A fenti recept 12-15 gombócot ad ki.

A receptet Majsai Krisztina küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998