WebFazek Edesseg Barnácska
Õszibarack zselétorta
Mákpuding
Almasaláta
Gyümölcsös túrókrém
Karamellpuding
Rumos barackhab
Õszibarackparfé
Rumos csokoládéhab
Gyümölcsös dara
Parfékockák
Krémsajtos gyümölcssaláta
Pudingos piskótakocka
Gyümölcskrém formában
Málnás-ribizlis túrófagylalt
"Mont Blanc" - gesztenyepüré
Málnakrém mákhabbal
Rumos görögdinnye
Almapuffancs
Csokoládé kocka
Somlói galuska
Eper Charlotte
Hamis túrógombóc
Eperfagylalt gyümölccsel és csokoládé öntettel
Joghurtkrém cseresznyével
Barnácska
Sült fagylalt
Rakott palacsinta
Sárgarépagolyók
kekszes süti
Barátnők narancsos gesztenyekrém/habja
Túró Puffancs
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
5 dkg kakaópor,
5 dkg margarin,
20 dkg cukor,
2 egész tojás,
5 dkg liszt,
5 dkg darált dió,
1 csomag vaníliás cukor

Elkeszites
5 dkg kakaóport 15 dkg margarinnal felolvasztani tûzön. A masszához hozzákeverni 20 dkg kristálycukrot, 2 egész tojást, 5 dkg lisztet, 5 dkg darált diót, 1 csomag vaníliás cukrot. Az egészet összeturmixolni, fóliával kibélelt õzgerinc formába önteni, és addig sütni, amíg a teteje már megbarnult, de a belseje még nem száraz.

A receptet Natasa küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998