Kup (Movie- Studio Series 86, deluxe):


A Studio Series figuraszériában éppen erõteljes változás történik, hiszen az "újkori" filmek szereplõi helyett most a 86-os egészestés rajzfilm karaktereié a fõszerep. Mindhárom figuraméretben érkeznek a kiadások, lássunk elõször egy deluxe-ot, a film veteránját Kup-ot. Remekül sikerült figura, mindkét módban rendkívül rajzfilmhû.
Az alt mód egy teherautó, futurisztikus kinézettel... legalábbis '86-ban, mert lassan a Tesla Cybertruckjával akár el is juthatunk hozzá. A fegyvere és az energon cukorka adagolója a járgány két oldalára kerülhet. Nem túl nagy de jópofa, masszív alt mód.
Az átalakítása ötletes, tetszik, ahogy a panelek összeállnak. Nyilán nem egy Fans Toys Koot, de nem is egy ligában fociznak (árban sem).
A robot mód is pontosan olyan, amilyennek lennie kell. Talán a feje érdekes, de az elõbb említett Koot-on kívül még jól megalkotott Kup fejet nem láttam. Remekül pózolható és stabil. Féltem, hogy a váll elemek lötyögõsek lesznek (korai videokban úgy láttam), de szerencsére az enyém stabil. A figura végtagjai le tudnak jönni, ám ebben az esetben ez nem bug, hanem feature, utalva a rajfilmre. Majd Hot Rod megjavítja. Ráadásul a játékba akár a WFC partsformer bázisait is bevonhatjuk (fotó). És végre a dobozban található hátteret sem dobom majd ki, a fémpolip látható rajta, mely a rajzfilmben szétkapja Kup-ot.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Méretarány:

Kup méretarány (Generations- Takara, Legends Takara, Fans Toys):

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza