Dino (Movie- Studio Series, deluxe):


A Studio Series szériában olyan figurák is kapnak saját öntvényt, akiknek a filmekben csak 15 perc hírnév jutott... Dino esetében ez csak 15 másodperc volt. Talán pont ezért eddig csak Sideways átfestésként rúgott labdába, ilyen módon nem is Ferrari, hanem Audi R8 alt móddal. Pedig még a figura neve is Alfredo "Dino" Ferrari nevére utal, aki az alapító Enzo fiaként mérnökösködött a családi vállalkozásban.
Nos itt az alt mód egy Ferrari, ehhez nem fér kétség. Viszont elég fura, mert nem olyan modern kinézetû, mint amit a filmben láttunk, inkább az ezredforduló vonalvezetését követi. Összességében jól néz ki. A két pengét tárolhatjuk az autó belsejében.
Az átalakítása valamelyest visszahozza azt a régi érzést, amit a WFC széria figurái nyomán már elfelejtettünk. Amikor összeáll az autó mód, és egy helyen összepattintod, akkor két másikon ugrik szét. De azért végül csak összeállt.
A robot mód olyan, amilyennek lennie kell, ha a filmet vesszük alapul. Sportos kinézet, kissé hosszú lábak, zömök felsõtest barátságos rovar fej. Stabil és pózolható. Ha valaki gyûjti a filmes sportkocsi robotokat, akkor nyilván must have, de a filmes figurákat nem kedvelõ gyûjtõtársakat nem ezzel próbálnék meggyõzni.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza