tökfasírt
Karfiolos rántott palacsinta
Rizses káposzta
Ínyenc krumplifõzelék
Kapros-tojásos burgonya
Töltött burgonya
Kapros karalábé
Parajpuding gombamártással
Rizses rakott zöldség
Bundázott tökhasáb
Zalai zöldbab
Karfiolpuding
Zabpelyhes gomba
Gombás lecsó
Zellerpüré
Rakott padlizsán
Töltött burgonya
Sonkás zöldpaprika
Tormás-mustáros burgonya
Töltött sárgarépa
Káposztás zsemle
Sajtos zöldség
Vegetáriánus kocsonya
Rokfortos burgonya
Krémsajtos cékla
Sajtos gomba
Sólet
Cukkinipástétom
Vörösboros rakott cukkini
Gomba szőlőlevél-ágyon
Karfiol húsos takaró alatt
Rántott paradicsom
Francia rakott burgonya
tökfasírt
Gombaropogós
Spárga sonkával és sajttal
Karfiol sajtos bundabában párolt zöldséggel
Rakott zöldségestál
Hozzávalók:
1/2 kg reszelt tök ( ha lehet csillagtök)
2-3 evőkanál zsemlemorzsa
2-3 evőkanál liszt
ízlés szerint fokhagyma
1 evőkanál vegeta
ízlés szerint kis bors
2 tojás
Ezeket össze kell keverni, (sózni nem szabad!!!) és forró olajban kisütni.
A receptet
Guzsi
küldte.
EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998