Hozzávalók: 1 kg borjúcsülök
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
2 teáskanál rozmaring
2 teáskanál kakukkfű
2 evőkanál olaj
3/4 kg burgonya
40 dk sárgarépa
20 dkg cukkini
1/4 liter tyúkhúsleves kockaból is jó
3 evőkanál vaj
A húst bedörzsöljük a fűszerekkel. Az olajat egy tepsiben felhevítjük, a húst beletesszük és megsütjük, időközönként megfordítjuk, és vizet öntünk hozzá, hogy az alja mindíg nedves legyen. A burgonyát és a sárgarépát megtisztítjuk, és 1/2 cm-es szeletekre vágjuk. A cukkinit is felszeleteljük. A zöldségeket 40 perccel a sülés befejezése előtt a húsra szórjuk. A húslevest hozzáöntjük, a zöldségeket, megsózzuk, megborsozzuk, és vajdarabkákat teszünk rá. Főzés közben néhányszor megforgatjuk.