Hozzávalók:
- 1 kg vékonyra szeletelt hús
- 1 kg vöröshagyma
- olaj,liszt,bors,só,
|
 |
Főzés előtti este besózzuk a szeletelt,kikloffolt húst,és hűvös helyen tartjuk másnapig.
A lecsúrgatott szeleteket egyesével lisztben megforgatom és egyesével olajban kisütöm. Egy nagy lábasban egymásra rakom.Sózom,borsozom.A megpucolt feldarabolt hagymát ráöntöm, vízzel felengedemTetejére a felhasznát olajat öntöm..Sokáig, nagyon lassú tüzön főzőm!!!.Gyakran megrázom, mert kavarni nem szabad!!!!! .(Összetörik a hús).Legfinomabb a krumpli gombóccal, de főtt kagylótésztával is tálalható.
A receptet Nagy Ágnes küldte.
|
EXTERNET Web-Art Mûhely 1997-1998
|