Darth Vader jelenti


Gyorstávirat!
Császári Felség kezébe
Birodalmi Főhadiszállás
Halálcsillag  

Felséges Úr!

Hivatkozással korábban megküldött jelentésemre, amely szerint személyes aknamunkámnak köszönhetően és Boba Fett impotens tevékenységének ellenére a KIBRA lázadói csoport aktivitását sikeresen blokkolni tudtuk, felhívnám Felséged figyelmét arra a hátborzongató tényre, hogy a rendelkezésre álló információk szerint a KIBRA keménymagját alkotó Vincenzo és Tatosa lázadók feltehetően elkeseredett és veszélyes akcióra készülnek, amelynek sem a célpontját sem a végrehajtás módját egyelőre nem sikerült felderíteni.

Nem szívesen jegyzem meg, de Felségednek meg kéne fontolnia a Birodalmi főhadiszállás ideiglenes kiürítését, amíg a lázadók terveit nem sikerül hitelt érdemlően felderítenünk és a szükséges ellenlépéseket nem tudjuk megtenni Felséged biztonságának megőrzése érdekében. A lázadók elfogott levelezéséből egyelőre csak annyit sikerült megállapítani, hogy valamilyen Bélától akarnak valamit és azt rövid időn belül.

Boba Fettet utasítottam a lehetséges személyek szűkítésére, de ez a tehetségtelen fejvadász azt állítja, hogy még így is sok lehetséges Béla maradt. Nem is értem, hogy miért ilyeneket klónoztak a 2. részben…

Felséged természetesen ismer engem annyira, hogy az ilyen hozzáállást nem tűrhetem és Boba Fett alapos fejmosást kapott tőlem, aminek köszönhetően részben sikerült azonosítani a felkelők terveit.

Na most arra jutottunk Felség, hogy ezek, hogy is mondjam… A maszkom alatt belepirulok, amikor kimondom: ezek meg akarják hódítani a Suha Bélát! Mert hogy tavaly nem sikerült nekik. Kérem Felségedet, hogy a biztonság kedvéért az összes Suha Béla nevű alattvalójának dezintegrációját megfontolni szíveskedjen, illetve tegye lehetővé Boba Fett mielőbbi száműzetését, mert tele van a tököm vele.

Hódolattal:
Felséged Darth Vaderje

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon